eminem (L)

eminem & Manian har hälsat på, dom är alltid välkommna!




jag slutar aldrig att förvåna mig själv.

vet inte vad det är för fel på mig just nu, klockan är 01.26 jag är trött men jag lägger mig inte, o man brukar oftast göra något kul när man inte vill lägga sig, men vad gör jag, jo jag tittar igenom min egna bilddagbok ända från 2007, vad håller jag på med? det är inte direkt så att jag aldrig har sett den, för den är ju min egna, det är ju liksom jag som lagt in alla bilder, jag har redan sett dom. ändå fortsätter jag ? 

nej nu ska jag försöka orka gå upp från sängen ut igenom mitt rum gå 2 meter ungefär in till toaletten och borsta tänderna, en stor ansträgning, en för stor!

godnatt, vi försöker / emelieisabelle


mjölby med linnea

Sitter hemma och väntar

linnea tar 15.30 tåget in
jag tar 15.43 tåget in
vi går till mjölby
hämtar legget och fikar
det blir bra
jag längtar!


SNYGGAST!

Du är snygg, o snart ska du bli min.







Nu skulle jag kunna skriva ett låångt inlägg, men jag orkar inte, eller jag ska försöka. men alltid när jag skriver långa inlägg så skriver jag saker som ingen vill veta. Vaknade för en timme sen eller nått, blev ganska sent igår kväll o det är jag inte van vid, satt vid datorn halva natten.Var med josefine innan vi gick bara runt och prata, det är så skönt att bara gå runt o prata. väntar på linnea gör jag nu, det tjejen tar ett halvt år på sig, för nu jobbar hon, hon gör något hela tiden,  skulle fråga henne om hon ville hänka med till mjölby måste hämta legget o så får vi väll se om vi hittar på nått i mjölby sen.

Får se om vi ska sova eller inte, o imorgon blir det på dan om det går saknade olivia, men det är inte säkert. Den tjejen är också saknad.


Josefine krich, man kan inte få nog av dig.


 




Nu känner jag mig duktig, skapligt långt inlägg + 2 bilder, kors i taket.

Ska göra mig i ordning nu, o fortsätta vänta på linnea


love / emelieisabelle



vadstena o stugan

Kom precis hem från stugan, har varit  riktigt skönt att vara där ett tag, o slippa mantorp lite. åkte in till vadstena med familjen kirch nu på kvällen, åt glass o gick runt, riktigt mysigt tycker jag, hinner inte skriva så mycket mer ska ut med josse en stund, imorgon blir det efterlängtade linnea, den tjejen är saknad vill jag lova, har typ inte träffat henne så mkt denna sommar, usch, hatar att tänka på det! nej klockan drar i väg, 

/ emelieisabelle.




allmänt puckade,
men vi hör ihop.
 


sötan är saknad.

Som jag sa tidigare så blir inget som planerat, det blev inget Loftahammar för anton blev sjuk, synd tycker jag men ett plus är att jag inte missar fotbollsträningen ikväll.
Tar tåget 16.14 så lite tid har jag till att packa o stoppa i mej nått. Martin är här utanför o målar trappen så ensam är jag inte, efter träningen kommer pappa och hämtar mig i mjölby och så åker vi ut till min sommarstuga, i två nätter.
På onsdag kväll kommer familjen kirch ut till vadstena och vi ska äta lite, funderar på om jag ska stanna i stugan en natt till eller om jag hänger med josse hem, det skulle jag kunna faktiskt.

Vickan och jag tog en sväng in till stan och kom hem med en klänning se på hennes blogg 
och ett par örhängen. Jag nöjer mej med det.

Saknar min linnea, hoppas vi kan träffas på torsdag eller nått.









Älskar henne.

söndag 26 juli

Jag har funderat och kommit fram till att INGET  blir som man tänkt sig, allt vore så mycket lättare om det blev som man ville, men självklart så händer det något som gör så det inte blir så, Skulle ha träffat linnea idag men för lite tid så det blev inget.. åkte istället till stugan och städa och greja lite, varmt och jobbigt. Imorgon åker jag o olivia till Loftahammar en stund kommer hem på onsdag o då ska jag äntligen träna fotboll om det är ngn träning då.

Har längtat, men nu krockade det med loftahammar och så,

Nu ska jag hoppa in i duschen o göra mej i ordning, för ikväll då ska jag ut, med josefine och förhoppningsvis några fler, tummen upp på det ! :)



all the love i give, I give it for you.

torsdag 23 juli 2009

Sitter i soffan och ser på nyheterna fast igentligen ser jag inte på nyheterna för jag kan inte göra två saker samtidigt om datorn är en av grejerna, det är konstaterat det går inte. Sitter här och är lite smått förbannad på all skit som händer i lilla mantorp just nu, ärligt talat jag får fan ryck på skiten asså, har sån jävla lust att slå någon eller skrika rakt ut för trött på skiten det är jag!
Har precis sprungit veta rundan, jag måste faktiskt säga att jag är stolt över mig själv och min tid, har också badat och så, sen nu när jag har bloggat färdig så blir det bröllops duellen, och sen ut en stund med kirch, om jag hinner och klockan inte blir för mycket. Antar att vi går runt i mantorp, för det gör vi jämt. En sak som jag är glad över är att michael jackson finns på min mobil, ni anar inte min glädje, den är enorm, för nu är det inte lika plågsamt att ut och springa, michael jackson du är och kommer alltid vara i mina hörlurar, du är min dagliga drog. En annan drog jag har är twilight, ärligt talat det finns ingen bättre bok, har ni inte läst den, så gör det för den rekommenderas.

Imorgon hoppas jag på lite sömn för i natt så drömmde jag en så lustig dröm så jag låg vaken nästa hela tiden, men det konstiga var att det inte var ngn mardröm utan det var en bra dröm, riktigt bra dröm, men ändå så kunde jag inte somna, i alla fall,  sen ska jag träffa min älskade linnea, gud vad den tjejen är saknad, har inte sett henne sen i måndags och det är långt för att vara oss, blir nog ett litet inlägg då.

puss / emelieisabelle.blogg.se

du är min andra hälft.

Jag måste bara säga en sak till, jag älskar twilight 1 , 2 och 3, deras ord får mig att tro på lyckliga slut.
Jag gråter av orden, dom går direkt in i hjärtat, om ändå livet vore så, när lyckliga slut finns, för alla.
Det är som jag kommer in i en annan värld när jag läser, där kärlek, och lyckliga slut, och inget ont finns, och om ett enda litet bekymer kommer upp så löser dom det, tillsammans, för när dom har varann så är dom som lyckligast. Och det finns inget, inget som kan komma emellan dom, för dom älskar varann, så länge dom båda andas.

          

det blir inte lättare.

Har varit lite dålig på uppdateringen även fast jag har halva dagarna på mig så känns det som jag ändå inte hinner, har vart med kirch och my dom senaste dagarna, har bara varit ute och träffat lite folk, just nu behöver jag ut och springa men jag tror jag skjuter upp det en, eller två timmar, är allt annat än pepp på att springa, men vafan det måste göras!

Funderar på att köpa tröjan som min syrra lagt upp i svart eller i blå, men priset hindrar mig, ska kolla om vickan skulle vilja dela på priset. Har beslutsångest för det skulle sitta fint om den var min, men 699 :- det är jag för snål för.



Saknade bästavän.

Michael Jackson + Regn + Veta rundan (y)

Kom precis in från veta rundan, inget stopp emelie är rätt stolt över sig själv (Y),
 Överskriften säger väll allt men gud vad jag älskar michael jackson just nu!! Jag trodde aldrig jag skulle säga det här men det var kul och jävligt gött att springa i regn med michael jackson i hörlurarna!
Ska äta lite sen hoppar jag in i duschen, kanske ska ut och möta josefine och my en stund sen, men får se om det blir så. Annars blir det väll sitta hemma och glo, som jag gör största delen av dagarna :P
Nej jag fryser måste duscha!


I'm starting with the man in the mirror
I'm asking him to change his way

tidsfördriv.

HUR
Svarar du i telefonen: hej det är emelie eller hej
Gör du när du är kär i fel person: det får väll in te hända
Tycker du om gul-bil-leken: nej jag hatar den, alla slår mig
Mycket pengar har du i plånboken just nu: inget i just plånboken
Mycket är klockan: 01.55
Många kontakter har du på msn: orkar inte titta 
Spenderar du en regnig dag bäst: framför datorn i mjukisbyxor

VEM
Är ditt 10:e sms ifrån och vad står det?jaa :D :D :D josefine kirch

Pratar du med på msn just nu? ingen
Ringde dig senast?  josefine
Pussade dig senast? mamma
Vill du kasta en sten i huvudet på? hm vene.
Saknar du mest just nu? solen  ofc!
Ska du träffa imorgon?  inte bestämt
Sov du med senast?emelie
Vem fick du senast sms av? josefine

JA- OCH NEJ-FRÅGOR

Cyklat utan händerna: ja
Gråtit en hel natt: nej
Druckit så du spytt: nope
Åkt vattenskidor: nej
Åkt rullstol: ja sportscamp
Gjort en bakåtkullerbytta: aa
Köpt lösgodis för över 50 kr: ja
Haft träningsvärk: aa
Önskat att du var det andra könet: kommer inte ihåg
Har tänkt din kompis i rosa kanindräkt?  när jag läste texten 



TIO SAKER NI KANSKE INTE VISSTE OM MIG

#  har haft världens största glugg
#  jag älskar garage  lukt
#  jag hatar näsblod
#  jag hatar öppna klassrum i skolan.
#  jag hatar när folken sitter med benen i korridoren.
# jag har en av sveriges osmartaste kompis.
#  jag hatar att vara dålig¨
#  det var en på mitt dagis som bet mig hela tiden.
#  jag hatar snus.
#  jag rev min syrra när jag var liten :P 

donken med bruudsen.

Vi började ungefär att cykla till donken vid fyra, mötte linn så stannade och prata med den sakande ungen
sen åkte vi iväg, min cykel dampa innan vi kom till sya så fick emelie laga den, fasst hon lyckades inte, fick cykla på ettans växel hela vägen vet ni hur jävla jobbigft det var? Jag var typ död kände mig som en mupp.
Vi var väll framme vid donken efetr typ 1 h 30 minuter , sen när vii cyklade hem så lyckades maddes styre fastna i mitt så vi inte kunde sväng så vi ramla ner med cyklarna på vägen, och jag klämde foten i alla stångar på cyklarna och fyfan  vad ont det gjorde, och madde skrapa upp halv armen, men kul var det fan ;) Sen pajade linneas jävla stöd den typ ramla från cykeln så försökte emelie laga den med, skönaste kommentarernma, emelie: Den är nästan inne, Linnea: jag kommer, vet inte om det bara är jag som missuppfattar en sån grej, men gud vad jag skratta, klockren (y) 
Sen drog vi ut i mantorp och sen åkte till statoil och köpte flöt, madde och jag funderar på att dygna, men vet inte om ögonlocken håller med, tänkt att v ska sova på olivias altan, men det brukar sluta med att vi hamnar i soffan där det är varmt, jag tycker dagen var den bästa på sommarlovet, trött på att bara vara hemmma och inte göra ett skit, det gör jag jämt, nej nu är det tamejfan slut på det.

Emma holgersson, även fast så mkt har hänt mellan oss så älskar jag dig, det har jag alltid gjort, efter allt vi gjort tillsammans.


Fantastic five.

Sitter här i min säng och klockan är 10.52, har precis vaknat och pratat med linnea men skulle vilja sova ett tag till men det går inte riktigt som man tänker sig, det har jag märkt. Idag blir en sån där rastlös-vet-inte-vad-jag-ska-göra dag, ända till fyra :o Jag hatar såna dagar och när det regnar på sommarlovet är det fööör mycket såna dagar. Ikväll cyklar vi 5 tjejer på varsina cyklar, förbi sya, igenom mölby och ända till donken :o Det kommer bli så jävla kul, vi har kul vi 5 !
Jag älskar oss, nu var det ett tag sen alla var samlade men nu jääävlar!
Frukost låter fint just nu, för sen måste jag till mormor och morfar och lämna cykeln som dom ska laga, :)

/ emelieisabelle


söndag 19 juli

Dagen kan bli lite svår att förklara , mycket har hänt, både bra och dåligt, men efter jag kom hem från smögen så åkte jag direkt till linnea, körde fotboll o myste med sally. Sen efter en stund kom emelíe o vi gick ut och gick till macken, hyrde film.
Sen drog dom hem och såg på film så jag och josse gick runt i regnet hela kvällen, träffade ngra så vi stod och pratade hos dom en stund, så nu kom jag in för en stund sen, märkte också att rubriken inte stämmer längre, känner också attmitt huvud börjar bli tungt och trött. Mycket har hänt den senaste tiden plus att jag inte fått så mkt sömn så jag behöve nog sova nu, ska juh också orka att cykla till donken i morgon med, emelies bra kondis bara (y).
 Tänker inte nämna dom dåliga sakerna nu eftersom jag precis blivit glad över en sak som jag aldrig trodde jag skulle få höra, ni anar inte min glädje.

Kom på att jag fick med mig ett par foppisar och ett linne från semstern, det duger  :P

/ emelieisabelle.

ljudet av ditt hjärta

Djupt försjunken


Djupt försjunken






 


Smögen, underbart!

Jag är hemma i byn nu, efter en lång bilresa med mycket sovande.
Har haft det underbart i smögen men vädret var inte det bästa men vi fick i alla fall se solen en dag, o det är mer än vad vi fått sett i regninga mantorp.
Bildbomb när jag orkar för nu ska jag byta om o lite sen drar jag till linnea som jag saknat så in i den, hon är för underbar den tjejen.
 
Vill också passa på att tacka henne för uppdateringen, love you.

Nä nu skiter vii det här och sätter sig på cykeln

Puss.

Nu kommer hon nog snart hem.

Emelie har vart borta i helgen. I smögen. Därför skulle jag hålle hennes blogg uppdaterad. Jag hann inte skriva något om igår men eftersom jag inte hört något ifrån henne så är det inte så lätt. Jag hopps bara att hon har det bra och ja du vet allt det där.

Jagsaknarhenne
Jagälskarhenne

Emelie, underbara Emelie.

Det är Linnea som skriver igen,
Skulle bara säga att  om ni inte visste det är emelie så grymt bra.
Hoppas hon har det bra. 

/ Linnea


SMÖGEN / MANTORP

Emelie är i smöööögen med familjen Kirch. Hon bad mig hålla bloggen uppdaterad.  ´Det kallas genomföra ett uppdrag tror jag, för klart jag hjälper na med det.  Emelie åkte i morse, halv 8 , om allt gick som det var bestämt. Dom kommer igen på söndag. Sen på måndag ska vi alla tjejer cykla till mcdonalds. Hejdå bloggen

/ Linneaeriak & EmelieIsabell


..

Det är känslan som tar sönder mig på nätterna
som tar sönder mig på rastlösa stunder,
känslan av att vilja ha någon som man inte kan få.
Känslan av att älska någon som inte älskar en tillbaka.
Känslan som får gråten att sätta sig i halsen 
och som försöker att krossa den svaga muren jag hela tiden jobbar på att
bygga upp större och starkare.
Men som hela tiden krossas av nätter och rastlösa stunder.

-

Jag  känner mig ungefär som nya kenza eller nått, har helt plötsligt värsta blogglusten?
3:dje inlägget idag juh. Hur är det man säger, kors i taket.

Nu är i alla fall packningen klar och det känns väldigt skönt, packat för ungefär två veckor känns det som,
Har också hunnit med att träna lite med emelie, veta rundan o styrka, och även fast jag fortsätter att springa och så, så är jag ändå trött i benen, eller rättare sagt trött i allt som går att va trött i, bra tränad! (y)


Hoppas också att ni ser min nya header o sånt, min syrras förtjänst.
Du är guld värd ^^

bra låt :

Paulina - Give me a call
Janet Leon - Heartache on the dancefloor
Janet Leon - Let go
michael jackson - thriller


smögen 2009

S M Ö G E N

smsa / ring
    
SMÖGEN  över helgen    smsa (mp)

känner att jag är bra på det här.

Kom precis hem från min sommarstuga och eftersom vi drar till smögen imorogn bitti med familjen kirch så är det lite kris med packningen, men de klarar emelie. Angående rubriken så kände jag att det var lite ironi i det hela men vi testar väll igen.

Sen efter packningen blir det linnea & emelie, (y)

RSS 2.0