31 - augusti - 09

antingen är det fel på min dator eller så hatar blogg.se mej, det tog 10 minuter att logga in.
det är för långt, hade ju tänkt att lägga in ett sånt där snabbt inlägg för att jag behöver plugga o så
ska det där ta så långt tid, måste bara vara min tur.
spotify har ryck nu med, för nu går det inte logga in heller. och jag fattar inte vad dom skriver att jag ska göra
så det blir heller ingen musik.

har 5 länder och huvudstäder kvar , och dom ska jag kunna tills imorgon, men det ska jag klara. lite för långa läxor nu tycker jag. bara att härda!

imorgon är det handbollsträning som gäller för min del. redan pepp på det. älskar handboll. älskar mitt lag.
träningen börjar 20.00´, en sån där mysig kvällsträning.

innan jag glömmer, så håller jag på med ett uppdrag.
ändra header, och ny design kommer nog faktiskt också. inget färdigt uppdrag.
håller på med headern just nu så det dröjer väll några dagar innan det blir någon förändring, men håll utkik.

ska plugga lite etiopen, somalia, madagaskar och sånt, ni vet vart jag finns (mp)

live and love
/ emelieisabelle

plugga plugga plugga.

ska försöka lägga ner halva afrika kartan i min carebox, får se hur det går.
men det får inte ta hela boxen, för lite språk ska ner där i med.
men jag är för lat helt enkelt, ska hoppa in i duschen i stället.
ska uppfinna en nyckel till min carebox också, så kartan stannar där inne tills på tisdag.
hur ska jag hinna ?

tack linnea för igår.
love u.


/emelieisabelle

bråttom..

helg redan, det känns otroligt bra faktiskt. just nu längtar jag till höstlovet. förstår ni att jag, emelie ska till Camp nou, där alla stora fotbollsspelare spelar fotboll. gud vad jag längtar. att se barcelona live, och jag är inte färdig än, jag ska gå på stan med, i madrid, jag har redan börjat spara. är uppe i ungefär 117,50 :- , det är en början!
fredag idag, eller det är inte så långt kvar på fredagen men har tränat fotboll idag, och bara slappat det är skönt det med. men imorgon ska linnea och jag sitta i seketariatet, det blir nog bra. måste hjälpa till på hadnbollens dag. vi är bra på att skämma ut oss, så undar hur många gånger vi kommer trycka på fel knapapr i morgon. det återstår att se.


jag älskar dig mest, min bästa tjej.


vet ni en till sak, sa ju att jag skulle ha converse skorna innan skolan börjar. men har jag dom än ? NEJ...
gud vad jag önskar att jag hade dom.
 
hinner inte mer för nu ska jag in till linköping och hämta min syster, hon är på nollning, passar henne för hon är en nolla , en älskad nolla :)


puss / emelieisabelle.


söt tjej till höger, söt hund i mitten.

sitter hos olivia, ni vet den där tjejen som aldrig uppdaterar sin egna blogg. ser på "love dosen't cost a thing" det  måste nog vara femte gången jag ser den nu. och kan fasktiskt erkänna att efter fyra gånger så är den inte så bra längre. finns liksom ingen mening med att se den. ska försöka övertala olivia att baka choklad bollar, hon är inte lätt att övertala ska jag säga er. men jag och emelie försöker. skola och träning i morgon sen på kvällen vet jag inte, blir ut eller något. sen på lördag så ska linnea och jag sitta i seket i handbollen, ganska tidigt, får lida helt enkelt. 
 
övertala olivia står på mitt schema nu,
slänger in en bild när jag håller på .




26-augusti-2009

har precis kommit hem från fotbollsträning. gasnka jobbigt eftersom jag har sträckt mig baksida lår och har ont i halsen och är förkyld, okej jag skulle nog inte ha tränat. men missar för mycket träningar och det är jobbigt att missa träningar tycker jag.
skolan tar upp min fritid så det är anledningen för min kassa uppdatering. annars måste jag säga att skolan flyter på rätt bra, fast vi har fått ganska många läxor, och så var det skolfoto igår med, jag tycker inte om det. usch, hatar att at skolfoto för det slutar alltid med att jag blir dålig , jag hatar det, får hålla tummarna på att det blir bra i år !
sitter och ser på prison break med vickan, men proriterar duschen istället.




/ emelieisabelle

onöööööööödigt !

märkte nu att jag råkade lägga in två av samma youtube- klipp. tabbe av mej där. men jag är för dålig för jag kan inte, har ingen aning om hur man gör.
ska ner och kolla träning. uppdaterar sen !


/ emelieisabelle

you sexy thing



jag älskar reklamen, jag älskar låten.

fredagsmys.

äntligen är det helg. skolan är inte största plågan men ändå, skönt med helg.
blev att hoppa över träningen idag, tänkte ladda upp mig inför imorgon, så det blir mys med linnea. går till pizzan tror jag. alltid lika gott !
är riktigt nervös inför imorgon, fys - breddläger. jag kommer nog inte gå vidare men det känns bättre att ha försökt i alla fall. men usch önskar bara att det var över. fys i en hel dag ! men ska försöka vara lite positiv jag har ju fys med handbollslaget och så. och det känns så bra efteråt. antar att det är värt det.
är som vanligt fast här, men cyklade till city gross förut och köpte mat tills i morgon så ska gå och fixa i ordning det och packa och så snart. och sen kommer ju madde och olivia förbi en sväng och stannar och pratar en stund.

det känns så förbannat bra innuti nu .

/ emelieisabelle

kungen

USAIN BOLT, kung


jag tar mej i kragen,

det är dags nu emelie, alla förutom jag kan den där låånga läxan. jag kan mindre än hälften.
bara därför får jag en känsla av att jag borde stänga av datorn. men fy fan så svårt det är.
har en fobi att trycka på stänga-av knappar.

känslor som sitter innuti.

jag är så himla sugen på att skriva av mej, men det skulle förmodligen bli en bok. jag vill kunna skriva av mej allt. känner att gråten är i halsen. om jag bara kunde det.
jag gör ett försök.

ni förstår inte hur jobbigt jag har det. jag är väldigt bra på att dölja det. men att läsa emmas blogg och höra hur hon mår samtidigt som nästan hela skolan börjar bråka på grund av det, och jag innerst inne är så förbannad på henne, och  vi bara låtsas som det inte är någonting. men för fan! jag och emma har varit bästa kompisar och haft en underbar tid. och nu låtsas som ingenting. bara går förbi varandra utan att titta på varann och om vi gör det så blänger vi på varandra. visst jag har sån jävla lust att gå fram och bara slå till henne, berätta exakt hur jag känner och bara gå därifrån. men det är min hjärna som säger ifrån. samtidigt som jag läser hennes blogg och liksom känner en klump i magen av hur hon mår. och jag inte kan gå fram och fråga hur hon mår. för där står ilskan ivägen. ilskan som gör mig så jävla arg och ledsen hela dagarna. av att jag försökte kämpa mellan henne och mej och hon bara ger upp. med den här texten vill jag inte känna något medlidande, jag klarar mig. men kände hur jag behövde skriva av mej all ilska. för just nu är jag så jävla arg på dig emma! för att du ger upp, och skyller ifrån dej, och säger att vi behandlar varandra lika när du gör allt så himla mycket värre än vad jag gjorde ! orkar inte bråka mer. antar att vi får lämna allt och låtsas som vi aldrig känt varandra. för du vill tydligen inte bli sams. och ärligt talat orkar jag inte med dig mer !

torsdag 20 augusti.

har ingen direkt blogglust nu, ska bara få det överstökat. får se vad jag hittar på idag men måste göra någonting, för nu har jag varit hemma i en halvtimme och är redan rastlös ? har ignet annat att göra mer en en fet jävla stor so läxa tills på tisdág som jag är för lat för att orka plugga till. huvudstäder, land och vart dom ligger , hela europa. ni måste skoja kan inte ens hälften.........hur ska det gå? känns som jag gör tusen saker varje dag, och sen vissa dgara har jag absolut inget att göra. måste hitta på ngt nu. bloggar kanske ikväll, isf ses då !

/ emelieisabelle


duschen nästa.

ska hoppa in in duschen nu, för har spelat macth 0-0 mot linghem.
i morgon blir et som vanligt skolan, ända till halv fyra.
jag tycker inte om det !

linnea är bara min mupp.




/ emelieisabelle


handbollslaget, så bra !

sitter vid köksbordet och klockan är 22.33, för 33 minuter sen brukar min sov klocka ringa, nu sitter jag här och kan inte sluta. kom precis hem från handbolls träningen, trodde aldrig att man kunde sakna ett lag så mycket, men fy vad jag saknat det och hallen och att bara vara där nere, tack o lov att laget forfarande finns kvar !
nu är det mycket bekymmer med fotbollen, vi tycker det är jobbigt att åka tåg buss, buss tåg och vara borta hela dagarna, eller i alla fall jag, visst kenty är bra och man lär sej fotboll och så, men jag saknar mantorp, så in i den , tycker det var drygt att lägga ner laget, vi kunde ju ha försökt, för ni anar inte hur mycket problem det dyker upp för oss hela tiden. just nu  funderar jag på om jag ska borsta tänderna och krypa ner i min sköna säng, men datorn hindrar mej.
måste säga att skolan funkar faktiskt, väldigt långa dagar men så kul att träffa folk i rasterna, fast när jag tänker efter så skulle det inte sitta dumt med 2 - 3 veckor lov nu alltså, långa morgnar sena kvällar, och ut och träffa folk, men vi får tänka framåt, mot höstlovet, för igentligen är det inte så långt kvar, bara några plågsamma veckor och fullspäckade dagar. nu har jag i alla fall bestämt mig att det inte blir något med att träna pojkar -00 i år för min del, jag tror inte att jag i nu läget ens kommer hinna med allting, handboll, fotboll, skolan, konfiramtion, vänner o så. men det får bli ett senare problem, vi skjuter upp det lite, ganska mycket. tycker det är för svåra beslut att ta , jag är ju ändå bara fjorton, jag ska inte behöva ta såna beslut, inte än !

måste sova nu, annars kommer jag aldrig upp imorgon.

ganska långt inlägg ändå, bra emelie!

/emelieisabelle.

.




arg o glad.

kom hem från skolan en stund sen, och jag kan ju inte säga att det är kul. jag vill ha helg ! bakade chokladbollar nyss, det är tur att ngn har uppfunnit chokladbollar och sånt för annars hade inte jag klarat av skolan, nej usch nej.
ganska jobbig dag med 6 lektioner. och lunch jätte sent. men nu är den avklarad.

om rubriken så finns det inte så mkt och säga,
är så jävla förbannad just nu men ändå så jävla glad.
önskar jag kunde säga varför men det går inte. känns som jag bara skriver negativa saker i inläggen hela tiden, ska förbättra mig. eller rättare sagt ska försöka.

om 4 timmar kör vi på handboll och jag är pepp till tusen, inomhus träning, så underbart kul !

/ emelieisabelle. 


jävla damp!



vad äre för skit ? :o


första dagen, avklarad !

kom precis ut ur duschen.
har varit och tränat fotboll. det är tur att jag har linnea med för hon är rolig den tjejen. haha fyfan.
hoppas rubriken förklarar allt, vi fick det dåligaste schemat tror jag plus att jag fick underskåp. pelle borde vara rädd !
får hoppas på att linnea kan va så gullig som hon är ibland, så kanske hon kan byta med mig (a)
men nu ska jag försöka få upp bilddagboken som vanligt  dampar. trodde det var den nya som inte skulle bli så där. 

/ emelieisabelle

I will stand by you fore ever

ångest

blandade känslor hos mig, förut för några dagar sedan så längtade jag lite till skolan, men nu när somamrlovet är slut om bara några timmar då får jag ångest. det är så himla mycket saker som jag hade velat göra på lovet, saker som jag verkligen önskat skulle hänt, nu när jag tänker på det, att gå upp tidigt lägga sej tidigt läxor prov och inte kunna träffa folk på kvällen, usch vad ångest jag får, nu skulle det sitta fint med två - tre veckor till. men nej, redan om 5 timmar då är det måndag, faktiskt 4 timmar och 50 minuter. uuuuusch !


vet  inte om jag kan beskriva hela sommaren 09 med ord men :

den har varit blandat där med, vissa grejer som ja gärna hoppat över som gör mig så förbannad,
men också saker som jag aldrig trott skulle hända mej, saker som jag blir så lycklig av,  obeskrivlig känsla !

nu ska jag göra i ordning lite, sen kommer josefine

/ emelieisabelle

hos olivia med spotify

olivia gör sig i ordning
jag lyssnar på musik
vi väntar på madde.

sen när regnet slutar då ska vi ut,
det har jag bestämt.

/emelieisabelle

oh.




hon är bra. hon är den bäst.

only two days left

the breed, se den inte, finns ingen sämre film.
såg den igår hos olivia, gick hem tolv ungefär.
Nu ska jag göra mej i ordning lite,
för sen cyklar linnea hit.
På min cykel.
vet inte vad vi hittar på, men det blir nog ganska lungt, har ont i halsen.
Hatar att ha ont i halsen, det känns som jag har det jämt.
peppar peppar ta i trä, eller hur är det man säger ?



önskar att det fanns ord som beskrev mina känslor.

/ emelieisabelle.

handbollsträning, fyfan vad jag längtar

jag tror jag vet varför jag inte är sugen på att blogga
det är blogg.se :s fel.
hade inte inläggs sidan vart så tråkig, hade det kanske varit roligare att blogga?
Eller så ligger felet på mej, jag tror det.

jag måste vara beroende eller nått, för nu sitter jag i mitt rum, med höglurar, för att kunna lyssna på eminem.
linnea har gjort mej beroende av en annan låt nu med, glad att ha lite variation i hörlurarna.

O snart så, då kör vi på 8 :an , jag vet jag är sjuk, men jag längtar.

kom hem från träningen för ett tag sen, jobbig men det blir bra i slutändan, hoppas jag i alla fall.
 
nej måste konsentrera mej på låten nu,

/ emelieisabelle


haha x)

satt o lyssna på musik häromdagen.

victoria : emelie, har jag sagt att din musiksmak suger ?
emelie : va? naej,

vet ni ? min syrra älskar min musik smak!
en sak som jag bara vet.

liseberg, resa man aldrig glömmer.

kom hem från liseberg runt 01.20 eller något, det har varit så underbart kul,
fick upp linnea i både uppswinget och kanonen, så söt var hon när vi stog där framme o skulle gå på, hela hon skaka,
det gjorde jag med första gången!
bussresan gick ganska bra, linnea o jag lyssna på when i'm gone hela vägen. så grymt bra !
det har varit så kul så det inte går o beskriva, men titta på linneeaerika.blogg.se så finns det bilder och sånt.
finns inget annat än att säga TACK, det var galet bra !


den här snuttan då, som betyder så grymt mycket för mig.
vet ni hur bra hon är ?



jag älskar henne, mest !


sebbe.



jag tycker han är bra, o snygg.

liseberg imorgon

jag skyller på min syster, hon lärde mej för ngra dagar sedan att se på prision break, så nu är  jag beroende av två serier, problemet är att nu är det svårt att välja vad jag vill se, men ska nog sluta för när skolan börjar som den gör snart så har inte emelie tid. Har äntligen hunnit träffa josefine nu när jag inte uppdaterat, gud vad jag saknar henne, så fort jag inte träffar henne, så har jag gått på stan med linnea och det behövdes, så nu är bara skorna som är problem innan skolan börjar.
för jag vill ha dom, men ärligt
700 :- för ett par skor, det är ju liksom ingen bil jag ska köpa, utan skor, tyg skor?!
400:- hade räckt tycker jag, men guuud vad snygga dom är, jag vill ha dom!

imorgon ska emelie försöka ta sig upp vid halv sju, kan bli problem men sen halv nio
då bär det av
MOT LISEBERG
galet kul!

nu ska jag göra i ordning tills imorgon, uppdateringen sker på torsdag för jag orkar nog inte i morgon natt.

/emelieisabelle






första gång jag såg på dej
och kände hur du såg på mej
då föll allting jag trott var sant
jag vet du kände likadant


du har mig. du har mig för alltid.

kenty ftw!

kom precis hem .. från fredriksberg idrottsplan,
mötte LSW och vi vann med 9-0.
fyfan vad gött
sitter hemma nu ,  är ganska trött
men inte en hemma kväll nu , jag behöver bli glad
lyssnar på låten som linnea tjatar om och har gjort i en vecka.
rätt bra ändå måste jag säga!


2 - match ikväll !

orkar inte förklara gårdagen för gjorde inte ngt speciellt.
mer än bara myskväll med vickan.
nu ska jag nog slänga mej i poolen, för jag är varm!
men vi ska inte klaga på värmen
klockan 15.45 är det samling till match, jag är nervööös och pepp.

sista veckan på sommarlovet med, trodde inte jag skulle säga det här men jag längtar, ganska mycket faktiskt !

längre inlägg blire inte , slänger in en bild på kenty så inte inlägget ser så tråkigt ut.




p.s hoppas ni märkte min nya header d.s

/emelieisabelle


3 & grattis mupp

jonathan fyller 14, grattis mupp.

3 - siffran sjunker, sakta men säkert.
jag längtar!

jag hatar min mobil sånu har jag bytt till en annan tegelsten, men som C - knappen funkar på iaf.
det är ett plus.

tror det blir en slapp lärdag, jag hatar slappa dagar, men ser ut som det blir en sådan idag
imorgon är det match BK kenty vs LSW IF, jag har redan börjat peppa!


min fantasi dog igår, jag har begravt den väl, ska försöka återuppliva den, om jag lyckas så blir det ett till inlägg.

/emelieisabelle.


converse *

Jag vill ha dom, jag vill ha mycket, men dom där är speciella.
dom ska finnas på min skohylla, bara priset som hindrar mig, det är alltid priset!


är avundsjuk på vickan med, för nu har hon navel piercing, inte jag,
och jag måste vänta ett år till ,  ååååååhh !



/ emelieisabelle

wherever you will go.



                                       If I could then I would
                                       I'll go wherever you will go
                                       Way up high or down low
                                       I'll go wherever you will go


4 dagar - en evighet .

jag vet inte varför jag har blogg,
för det är inte så att jag längtar till jag ska blogga,
utan det är mer  "pain in the ass"  för när jag sitter vid datorn och ska stänga av den,
det är då jag kommer på att jag ska blogga,
har oftast bråttom när jag sitter vid datorn,
så blir det alltid : just fan måste blogga, sen tar det en halvtimme för jag är usel på det.

har inte hänt något speciellt idag
vi sov över i stugan och sen sola och bada en stund
försöker få tillbaka min färg jag hade i början av sommaren,
ni vet när det var fint väder
sen försvann den när det regna varenda dag i typ 1 månad
så nu äntligen har solen kikat fram mellan molnen.
Så färg till liseberg är mitt nya uppdrag.
emelie har också börjat räkna ner tills vi åker.
4 DAGAAAAR ! helt galet underbart.

har invigt mina nya spring skor,skit bra, rekommenderar
fast dom var lite dyra, 700 :- men  det är det värt!
iaf, när jag invigde dom så dampa min mobil.
och ärligt talat så fort jag tar upp mobil så är det inte långt ifrån att jag slänger den i väggen.
den har helt damp, C knappen vet ni som man suddar med & VÄLJ- knappen och GENVÄGS - knappen,
 har typ dött, eller nått går inte att trycka på, hur fan ska jag kunna skicka sms, när det inte går och sudda så varje gång jag skriver fel så får jag skriva ett nytt sms, så det tar ärligt talat 10 minuter ibland, blir så trött på tekninska skit saker!

tror inte det blir något speciellt ikväll,
linnea är i linköping, olivia och emelie i lofta, madde med sebbe, och josse får jag inte tag på.
ska hoppa in i duschen nu, och plocka i ordning, efter mig ,

FÖRHOPPNINGSVIS får jag tag på josefine, annars blir det min kära vän SATC,!





tre flugor, i en smäll.

nu har jag kommit hem från sommarstugan, har inte gjort så mycket igentligen solat och badat, min kusin och min moster kom ut igår och bada och sov över en natt, vickan och jag gjorde bort oss helt, haha..
jag måste bara säga en grej att igår såg vi på HAJEN 3, och jag har aldrig i hela mitt liv sett en mer misslyckad film ! herregud :o, och det jag inte fattar är att hajen 1 är verkligen skit verklig, hur kan då en film som gjorts efteråt bli så misslyckad, det är ju då man tycker den borde va så himla mycket bättre, men nej! man såg så himla väl att det var dit klistrat, hajen och allt, jag blev i alla fall förvånad.




nej nu får jag panik för nu måste jag göra mej iordning
sen jävlar!

SKÄNNINGE MARKEN  !

(mp)

/ emelieisabelle


snabb uppdatering.nu

kommer en liten snabb uppdatering här för jag har inte riktigt tid, kom precis hem från linköping skulle egentligen träna fotboll som jag saknar, men fick reda på att det inte var ngn träning, när jag kommit in till linköping så gick på stan en stund, en tröjar rikare, glädje hos emelie!
Packar lite nu för vi ska till min sommarstuga vet inte riktigt hur länge vi ska stanna, men jag ska ordna så jag kommer hem på onsdag i alla fall, för då vill, SKA jag till skänninge marken, med förhoppningsvis alla brudarna. det kommer bli så jävla kul, längtar nått enormt. nej nu måste jag gå och packa färdigt så vi kommer ut till stugan.


/ emelieisabelle.

kära bästavän.

jag mår dåligt över hur lite jag har träffat dig denna sommar, hur vi glömde bort våran 4 : årsdag. Du är den jag älskar allra mest, den som jag alltid kommer älska. Du är den som har mitt hjärta. du och jag vi hör ihop, allt fantastiskt vi har haft ihop, hur underbar du är, alla minnen som jag aldrig kommer glömma, du är min andra hälft. du är en del av mig, du har varit det i 4 år nu och du kommer alltid att vara det, du är som en syster, en tvilling, en soulmate. Om det skulle finnas ord för hur betydelsefull du är eller hur lycklig du gör mig, då skulle jag skriva en bok till dig, men du är så himla mycket mer. så mycket mer betydelsefull än vad ord beskriver så himla mycker mer underbar än vad ord kan mena, du gör mig så himla mycket mer lycklig än vad ord någonsin skulle kunna förklara, du gör mig så lycklig även fast du kanske inte tror det, o jag vet det jag hade inte klarat mig utan dej, visst jag hade kanske klarat mej, men mitt liv hade inte vart lika betydelsefullt, du kommer alltid va en del av mig, vad som än händer,  jag önskar jag kunde förklara hur älskad du är av mej men jag finner inte orden.
JAG ÄLSKAR DIG ! <3

    


    



  

dålig uppdatering, fullt upp med SATC

har inte bloggat på ett tag, har ingen direkt anledning till varför det var så länge sen jag bloggade, men jag skyller på sex and the city, har alla säsonger här hemma, alla! jag är som fastkllistrad i soffan när jag väl börjat titta, tror jag sett 12 avsnitt på två dagar, ja vet det är pinsamt det tycker jag med och det värsta är att solen har ju faktiskt visat sig lite då men jag kan inte slita mej från tv:n . igår träffade jag olivia och emelie det var länge sedan måste jag säga, dom tjejorna är saknade. på onsdag, på kvällen drar vi fem föhoppningsvis (om alla kan) tll SKÄNNINGE MARKEN, sjukt kul, missar fotbollen, tycker jag är lite synd, men hoppas på att träffa lite roligt folk på onsdag iaf. det vill jag!
hälften av det roliga att gå på skänninge marken är att träffa folk, tycker jag, folk som man känner!


Jag är rädd för att mista något som jag inte har
men något som jag vill ha, något jag inte kan klara mig utan.
Något som jag kommer kämpa för att inte mista.







JUSTE


dom är nya, jag tycker dom är snygga, dom kommer andvändas väl ,och dom är mina!

tack pappa



 


RSS 2.0